Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing 

Doeltreffend in bestrijding & preventie

Ongediertebestrijding in Wierden? Jansen of lorkeers Plaagdierbeheersing uit Nijverdal helpt bij ongedierte problemen ✓Deskundig ✓Betaalbaar ✓Oplossingsgericht

Jansen of lorkeers Plaagdierbeheersing is een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf dat in 2008 opgericht is. Gevestigd in de Nijverdal helpen wij bedrijven en particulieren met de meest uiteenlopende ongedierte problemen. In het bezit van de verplichte vakdiploma's en uitgebreide certificeringen bieden wij professioneel hulp op maat. 

Of dit nu in de vorm van bestrijding, wering of preventie is, wij zijn bekend met de meeste vormen van ongedierte die tot overlast zijn of kunnen zorgen. Op enkele kilometers van ons bedrijfsadres ligt Wierden. Uiteraard helpen wij ook graag bij ongedierte problemen in Wierden tegen net zulke betaalbare tarieven. 

Deskundig, klantvriendelijk en met een frisse blik kijken wij naar uw ongedierteprobleem. Met als resultaat: Samen tot een oplossing komen ter preventie of bestrijding van ongedierte. Dit doen we graag bij zowel particulieren als bedrijven. 

Komt u er niet uit of heeft u vragen wat wij voor u kunnen betekenen? Graag horen wij van u  


 


Bellen