Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing 

Doeltreffend in bestrijding & preventie

Ongediertebestrijding in Lemelerveld! Het resultaat dat telt! Jansen of lorkeers Plaagdierbeheersing te Nijverdal geeft een eerlijk advies, denkt aan preventie en biedt bestrijding aan tegen plaagdieren.

Liever denkt u er niet aan, indringers als ongedierte in uw omgeving die de rust flink kunnen verstoren of zelfs schade veroorzaken omdat ze dingen kapot maken. Wij als professionele ongediertebestrijder of tegenwoordige tijd plaagdierbeheerser, kennen deze indringers als geen ander en weten hoe deze aan te pakken. 

Wij staan klaar voor particulieren en bedrijven die we graag van dienst te zijn. Daarbij kijken we niet alleen naar het probleem zelf maar ook na hoe dit probleem in de toekomst voorkomen kan worden. Niemand heeft natuurlijk zin in een regelmatig bezoek van een ongediertebestrijdingsbedrijf. Uitgezonderd bedrijven dan want hier kan een regelmatig bezoek juist ongedierte tegen houden of snel te handelen acties geven zodat een eventuele plaag niet uitbreid met verdere gevolgen. 

Ongedierte kent vele vormen van overlast. In vele gevallen kunnen wij u helpen omdat we beschikken over professionele apparatuur, gedegen kennis en de juiste middelen. De meest simpele vorm van hulp is door het herkennen van het probleem en ons te benaderen. Dit kan telefonisch of per email. Het is zelfs mogelijk om via bijvoorbeeld Whatsapp een geluidsfragment, een foto van het dier, de uitwerpselen of van de omgeving te sturen.    


Bellen