Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing 

Doeltreffend in bestrijding & preventie

Zoekt u naar ongediertebestrijding in Den Ham? Jansen of lorkeers Plaagdierbeheersing uit Nijverdal is de gecertificeerde bestrijder bij u in de buurt.

Misschien heeft u van alles al geprobeerd om van de ongedierte overlast af te komen. Particuliere middelen werken niet altijd voldoende, zijn prijzig en internet staat vol tips die allemaal beweren hoe u van een ongedierteprobleem af kan komen. Alles al geprobeerd maar het ongedierte blijft. Deze verhalen horen wij bijna dagelijks en toch kunnen wij u helpen. 

Jansen of lorkeers Plaagdierbeheersing zorgt voor de totale bescherming tegen ongedierte bij particulieren en bedrijven die hinder ondervinden van ongedierte. Ook als u zelf nog geen actie ondernomen hebt dan zijn wij u graag van dienst. We begrijpen dat niet iedereen specialist kan zijn, of zelfs terughoudend is door angst voor ongedierte. Geen probleem, we hebben sinds het ontstaan van ons bedrijf (2008) voldoende ervaring opgebouwd. In het bezit van de juiste vakdiploma's en door elk jaar bij te leren tijdens nascholingsdagen blijven wij up-to-date om u van de juiste informatie te voorzien en zo nodig een succesvolle bestrijding toe te passen. 


Bellen