Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing 

Doeltreffend in bestrijding & preventie

Ongediertebestrijding in Raalte? Jansen of lorkeers Plaagdierbeheersing uit Nijverdal. Deskundig en toch heel betaalbaar in bestrijding & preventie van ongedierte

Sinds 2008 is ons bedrijf gevestigd in Nijverdal waar wij plaagdieren/ongedierte weren, bestrijden of proberen te voorkomen. Wij staan klaar voor particulieren, bedrijven en diverse instellingen met name in het Oosten van het land. Ook Raalte behoort tot een van onze vaste ''werkplaatsen'' waar wij onze diensten uitvoeren. Daarbij zijn we volledig gecertificeerd en kunnen ons specialist in ongediertebestrijding of tegenwoordig gezegd, plaagdierbeheersing noemen. 

De aangeboden diensten worden meestal vervult op basis van een eenmalige opdracht. Voor bedrijven bieden we ook opdrachten in abonnementsvorm aan, zodat ongedierte zo min mogelijk kans krijgt. Met ons als ongedierte partner kunt u alle kanten op.

Doeltreffend in bestrijding & preventie is ons motto. Dat is niet voor niks! Wij hebben passie voor ons vak en proberen een zo goed mogelijke dienstverlening te verlenen, waarbij we oplossingsgericht te werk gaan. Dat alles proberen we tegen een betaalbaar tarief uit te voeren.

Kijk eens rustig rond. Staat u plaagdier er niet tussen of zou u meer informatie willen, dan horen wij graag van u. 


  
Bellen