Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing 

Doeltreffend in bestrijding & preventie

Ongediertebestrijding in Hellendoorn of omgeving nodig? Jansen of lorkeers Plaagdierbeheersing uit Nijverdal is uw bedrijf in bestrijding & preventie van ongedierte. 

Jansen of lorkeers plaagdierbeheersing is gevestigd in Nijverdal gelegen in de Gemeente Hellendoorn. Misschien heeft u ons wel eens langs zien rijden of van horen zeggen. Dat kan want sinds 2008 bieden wij hulp op maat tegen allerlei soorten ongedierte. Of het nu om het weren of bestrijden van ongedierte gaat, wij zijn van alle markten thuis.

De diensten die geleverd worden kunnen zijn op basis van eenmalige opdrachten of in de vorm van een abonnement. De keus voor abonnementsvorm wordt meestal door bedrijven gekozen om zo een continuïteit te waarborgen tegen de indring van plaagdieren.

Klantvriendelijkheid, oplossingsgericht en deskundigheid zijn 3 woorden die bij ons hoog in het vaandel staan. Daarbij willen we helpen meedenken met de klant om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen ter bestrijding of preventie van ongedierte tegen prijzen die betaalbaar zijn.

Heeft u last van ongedierte kijk hier eens rond. Wilt u meer informatie hoe wij bijvoorbeeld een ongedierteprobleem aan pakken of wat dat zoal gaat kosten? Neem dan eens contact op.

 


Bellen