Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing 

Doeltreffend in bestrijding & preventie

Bedrijf voor ongediertebestrijding in Ommen? Jansen of lorkeers Plaagdierbeheersing uit Nijverdal helpt bij ✓voorkomen ✓bestrijding ✓preventie van ongedierte

Ons bedrijf is gevestigd in Nijverdal. Al sinds 2008 adviseren, voorkomen, bestrijden en bieden wij preventie tegen heel veel soorten ongedierte. Volledig gecertificeerd Bestrijdingtechnicus Dierplagen, in het bezit van de benodigde vakdiploma’s en diverse andere certificeringen kunnen wij ons rustig specialist in ongediertebestrijding of in de moderne tijd gezegd plaagdierbeheersing noemen. 

De diensten die wij in Ommen aanbieden zijn op basis van een enkele opdracht of in abonnementsvorm die hoofdzakelijk voor bedrijven een prima oplossing kunnen bieden. Hoe dan ook met ons als ''ongedierte'' partner zit u altijd goed. 

Het leveren van een kwalitatieve hoge dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Oplossingsgericht te werk gaan en met u samen tot een oplossing komen ter preventie van ongedierte zo nodig ter bestrijding van ongedierte vinden wij erg belangrijk. Dit alles tegen aantrekkelijke tarieven bent u bij ons aan het goede adres. 

Deze website bevat diverse vormen van informatie over ongedierte. Natuurlijk kunnen niet alle soorten plaagdieren worden vermeld. Met name de bekendste plaagdieren worden weergegeven. Heeft u verder vragen, komt u er niet uit neem dan eens contact met ons op. Wij staan voor u klaar. Bellen