Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing 

Doeltreffend in bestrijding & preventie

Food & Non-food bedrijven

Voor u als ondernemer staat uw reputatie en kwaliteit voorop. Toch kan dit makkelijk verstoord worden door hetgeen dat PLAAGDIEREN heet. Plaagdieren richten elk jaar voor miljoenen euro's aan materiële en immateriële schade aan. Dit is natuurlijk geen prettig idee. Een professionele bestrijdingspartner kan voor u de oplossing zijn.

De risico's en gevaren 

Logo food-sector

Plaagdieren in de voedingsmiddelen industrie kunnen gevaarlijke ziektes overbrengen te denken aan salmonella, en kunnen uw bedrijfsvoering flink verstoren. Maar ook in de Non-Food sector kunnen plaagdieren grote ellende veroorzaken, aan gebouwen, producten of juist door alleen maar aanwezig te zijn in scholen, verzorgingstehuizen, fabriekshallen, kantoren en alle andere openbare ruimten. Een professioneel bestrijdingsplan is daarom vaak wenselijk. Zowel curatief als preventief, net zo belangrijk om uw plaagdieren tijdig buiten de deur te houden.

Kwaliteitsnormen

Bij het bestrijden of weren van plaagdieren spelen ook wetten en regels een belangrijke rol. Vooral als het om voedselveiligheid gaat wordt het vaak verplicht gesteld deze te kunnen navolgen. Wij van Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing kennen uw branche, en kunnen u hiermee van dienst zijn om zo de optimale voedselveiligheid garanderen. Zo werken wij volgens de richtlijnen van HACCP, AIB, BRC,IFS, GMP en controlerende instanties zoals de Voedsel en Waren Autoriteit en Auditoren.

Logboek & Bestrijdingsplan in de Non-food en food sector

Kwaliteitscontrole

Met ons als plaagdier specialist voldoet uw bedrijf aan alle eisen en kwaliteitsnormen. Het uitzetten van lokaas, inspecteren, signaleren en rapporteren zijn enkele voorbeelden waarmee we uw bedrijf continu beschermen tegen plaagdieren. Alle verrichte werkzaamheden worden in een verplicht logboek bijgehouden, zodat er een optimaal overzicht ontstaat voor uzelf, de afnemers en de controlerende instanties.

Service Overeenkomst

Om uw bedrijf permanent te beschermen tegen plaagdieren kan er een advies gegeven worden over een bestrijdingsplan die specifiek op uw onderneming afgestemd is. Met dit bestrijdingsplan wordt vaak een Service overeenkomst afgesloten waar bij alle zaken zoals bezoekfrequentie, logboek, biocide gebruik, prijsafspraak etc. in een pakket vallen. Dit schept een duidelijk verhaal en zo komt u niet voor een verrassing te staan.

Heeft u vragen of wilt u een advies over een bestrijdingsplan? Natuurlijk komen wij graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


 


 


Bellen