Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing 

Doeltreffend in bestrijding & preventie

Ongediertebestrijding in en rond Deventer? Wij zijn het aangewezen bedrijf die adviseert, bestrijd en de juiste preventie bied tegen oa. Steenmarters, Ratten, Mieren, Houtworm of Boktor maar eigenlijk nog veel meer plaagdieren.

Eigenlijk teveel om op te noemen zo vele vormen van plaagdieren zijn er alleen al in Nederland. Daarbij is Jansen of lorkeers Plaagdierbeheersing uit Nijverdal het bedrijf die ze allemaal aan kan. Sinds 2008 zijn wij een volledig professioneel bedrijf in de plaagdierbeheersing branche. Met de juiste kennis, certificeringen en diploma's op zak kunnen we ons best expert noemen.  

Ongedierte is gewoon geen prettig idee. Vooral niet als ze ook nog eens bij u in de buurt komen. In veel gevallen bieden particuliere middelen geen oplossing. Ook de huishoud middeltjes blijken vaak niet afdoende te werken. Gelukkig zijn er bedrijven actief die u kunnen helpen. Wij zijn zo'n bedrijf met de juiste kennis en ervaring. 

Een ongedierteprobleem hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Het kan lastiger worden als het probleem langer aanhoud en er niets aan gedaan wordt. Meestal heeft het een oorzaak die misschien ook weg kan worden genomen, denk bijvoorbeeld aan een ideale schuilgelegenheid of toegangswegen. 

Kijkt u eens rustig rond en vraag naar onze mogelijkheden op maat. Wij zijn degene die niet bijten ;)   Bellen