Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing 

Doeltreffend in bestrijding & preventie

Agrarische ongediertebestrijding

Jansen of lorkeers plaagdierbeheersing is specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven in de agrarische sector.

IPM Rattenbeheersing

De agrarische sector heeft vaak te maken met allerlei vormen van plaagdieren. Te denken aan Bruine en Zwarte Ratten, MuizenVliegenPiepschuimkevers enzovoort. Ze knagen kabels door, beschadigen machines, tasten isolatiemateriaal aan, besmetten veevoer en brengen ziektes over die voor mens en dier gevaarlijk zijn. Om deze plaagdieren enigszins onder controle te houden dient men enige continuïteit aan te brengen in de bestrijding. Door tijdgebrek en andere oorzaken wordt dit vaak verslodderd, en komen de plaagdieren na verloop van tijd weer in de oude vorm terug. 

 

Kippen veehouderij

De overheid verplicht, dat agrariërs een opleiding moeten volgen als ze de ongediertebestrijding op eigen bedrijf zelf willen blijven uitvoeren. In veel gevallen bent u met een professionele ongediertebestrijder voordeliger uit. 

De specialist in ongediertebestrijding bij agrarische bedrijven

Wij van Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing komen uit de agrarische sector, en hebben daarmee jarenlange ervaring opgebouwd. Onze vakkundige aanpak en met gebruik van verschillende bestrijdingsmethoden kunnen wij u deze taak uit handen nemen.

Logboek en registratie

Omdat deze plaagdieren op grote schaal voor kunnen komen, en soms niet bestreden kunnen worden door een eenmalige behandeling, werken wij met een service overeenkomst. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de bezoekfrequentie en het bedrag. Tevens wordt bij het afsluiten van een service overeenkomst, een logboek bijgehouden die aansluit bij uw branche. Deze bevat een inspectierapport, productinformatie, plattegrond en een inspectielijst waarbij de plaagdiersignalering per controle wordt bijgewerkt. Zo heeft u een optimaal overzicht evenals de keuringsdiensten en afnemers.

Wet en regelgeving voor ongediertebestrijding in de agrarische sector

Koeien aan voerhek

Wij werken uitsluitend met bestrijdingsmiddelen en bestrijdingsmethoden die binnen de regelgeving vallen. Eventuele wetswijzigingen worden direct verwerkt en of uitgevoerd. Zo werken wij in de agrarische sector volgens de IKB en KKM-normen. Tevens zijn wij  gecertificeerd voor IPM rattenbeheersing buitengebruik en kunnen zo ook de oplossing bieden voor de beheersing/bestrijding van ratten in de buitenomgeving. Denk bijvoorbeeld aan kuilvoeders, sloten of rond de stallen op het bedrijf.  

Ons agrarische klantenbestand is ruim in Overijssel verdeeld. Daarmee zijn we altijd bij u in de buurt om een goede dienstverlening te leveren. 


Heeft u vragen of wilt u een advies? Natuurlijk komen wij graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek.


Bellen