Jansen of Lorkeers plaagdierbeheersing 

Doeltreffend in bestrijding & preventie

Ongediertebestrijding in Daarle? Jansen of lorkeers Plaagdierbeheersing uit Nijverdal is uw ongedierte specialist in eigen gemeente. Gewoon goed voor elkaar dat kunnen we wel zeggen. 

Gewoon een goed bedrijf bij u in de buurt die u kan helpen met ongedierte overlast. Dat zijn wij! Als sinds 2008 zijn we gevestigd in Nijverdal waar we klanten in de regio met allerlei vormen van ongedierte overlast helpen. Particulieren of bedrijven groot of klein, wij hebben van alles al voorbij zien komen en gaan voor een goed resultaat.

Dat we voor een goed resultaat gaan mag u van ons ook verwachten. Met de juiste vakdiploma's op zak en jarenlange ervaring mogen we ons best specialist in plaagdierbeheersing of plaagdierbestrijding noemen. Of het nu gaat om het weren of juist het bestrijden van ongedierte daar zijn wij voor. Ook als het gaat om advies bent u bij ons aan het goede adres. Komt u er niet helemaal uit, wilt of heeft u net dat zetje aan informatie nodig, kijk eens wat wij voor u kunnen betekenen voor advies op maat. 

  Bellen